Bilder från utställningen på HäradssparbankenVÄLKOMMEN TILL MÖNSTERÅS FOTOKLUBB!Man behöver inte vara aktiv fotograf eller ens äga en kamera för att få ett utbyte av att vara medlem. En viktig del av verksamheten är att umgås och framför allt trivas. För alla som vill utvecklas inom fotografin finns i fotoklubben stor kunskap och stimulans att ta del av. 


Det gäller för nybörjare men även för dem som har fotograferat under en längre tid. Läs mer om vår klubb och kanske är du intresserad av vår verksamhet. Det skulle vara kul och kanske skulle du vilja bli medlem hos oss? Vi ser fram emot att få träffa dig!
Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Copyright tillhör respektive fotograf, bilder får inte länkas, laddas ner eller publiceras utan överenskommelse med fotografen.


Genom att skicka in bilder till Mönsterås fotoklubb ger upphovsrättsinnehavaren (fotograf) Mönsterås fotoklubb rätt att i icke-kommersiellt syfte visa och fritt välja bilder för publicering på hemsidan.


Mönsterås fotoklubb tar inget ansvar för bildens uppkomst. Det är fotografens ansvar att bilderna inte strider mot gällande upphovsrätt och lagstiftning samt att nödvändiga tillstånd för publicering finns.