Medlemsmöte med föreläsning

Mönsterås, 13.06.2023: Den nybildade Mönsterås Fotoklubb hade sitt första medlemsmöte i Mönsterås biblioteket. Utrymmet som ställdes till vårt förfogande var perfekt för en liten utställning och en kvällsföreläsning. Fotoklubbens medlemmar kunde presentera en del av sitt arbete men även gammal fotografisk teknik. Totalt 20 intresserade personer samlades i lokalen. Först presenterade sig  fotoklubbens medlemmarna och sedan följde den intressanta kvällsföreläsningen. Robert Rapakko visade ett urval av sina jättefina och intressanta bilder. Sammantaget var det en lyckad kväll och Mönsterås Fotoklubben kunde även välkomna 7 nya medlemmar under kvällen.

  • Fotoklubbens ordförande Lars Carlsson (© Jörg Asmus)
  • Robert Rapakko (© Jörg Asmus)
  • En titt in i utställningslokalen (© Jörg Asmus)
  • Gamla fototeknik (© Jörg Asmus)


Barometern, 16.06.2023